Recensies; Schagens Harmonie haalt het zeil hoog in de top

ingevoerd op 21-04-2015

”Kortom, we hebben erg genoten. Onze oprechte complimenten, ook voor de Harmonie, die het zich niet gemakkelijk heeft gemaakt door de keuze van de muziek.

En het Shantykoor ’t Scheepstuygh (deze keer met een S!) die goed verstaanbaar hebben gezongen. Een hele prestatie voor een koor!!!”

Met vriendelijke groeten,

Johan

 


Hallo zang-, dans-, foto-, verhaal- en muziekvrienden,

Wat een feest gisteravond!!

Wat hebben we met elkaar een prachtige avond in elkaar gezet. Ik ben zo ongelooflijk trots op jullie! Het liep echt van het opbouwen tot het afbreken en opruimen als één geoliede machine. Een culturele machine die bij het hele publiek en onszelf een enorme glimlach op het gezicht toverde. Iedereen die ik gesproken heb, vanaf m’n eigen neefje tot en met de voormalig burgemeester van Schagen Gerrit Westerink, was verrast en onder de indruk van wat we presenteerden; prachtige dans, schitterende foto’s, geweldige zang en fantastische muziek. En dat allemaal samengebracht in een fantastisch verhaal. En dat samenbrengen hebben JULLIE gedaan! Geniet van deze prachtige zonnige dag in de wetenschap dat je een stukje cultuurgeschiedenis geschreven hebt in Schagen.

 

Paul Kremer
Voorzitter Schagens Harmonie